Cu o profunzime larga a cunostintelor pietei consumatorilor si o intelegere cuprinzatoare a mediilor competitive de vanzare online sau cu amanuntul, suntem in masura sa sfatuim brandurile cu privire la elementele cheie legate de construirea si pozitionarea imaginii lor, precum si strategiile comerciale pentru succes pe piata din Romania. Oferim brandurilor existente si lansate instrumentele de care au nevoie si o retea de profesionisti de care pot depinde pentru a stimula cresterea si extinderea.

 

Scopul nostru este sa te ajutam sa creezi mai multa valoare cu fiecare contact cu clientii si sa ne asiguram ca experienta de client este cu adevarat speciala si reflecta perfect vocea si valorile autentice ale brandului tau.

 

EXPRESS BRANDING

 

REBRANDING

 

STRATEGIA DE BRAND

 

POZITIONARE

 

IDENTITATEA DE BRAND

 

MANUAL DE BRAND

CUI SE ADRESEAZA?

  • Antreprenorilor care au deja o afacere in retail si ar dori ca cineva cu experienta in conducerea si dezvoltarea unui business sa le ofere o strategie de brand.
  • Brandurilor deja lansate dar care nu sunt multumite de evolutia lor si au nevoie de o schimbare de strategie.

CE PRESUPUNE?

  • Un plan personalizat in functie de nevoile afacerii, in format pdf si o propunere de buget; 
  • O intalnire de 2 ore pe zoom/saptamana cu proprietarul business-ului sau un membru al echipei de management;
  • Suport text si vizualuri cu toate elementele de brand si informatiile; 
  • Asistenta nelimitata prin E-mail sau WhatsApp, in care vei primi raspunsuri la intrebari în termen de 24 de ore de la trimiterea lor de Luni până Vineri.

CARE ESTE INVESTITIA?

In functie de nevoile tale dar si de buget iti vom face o oferta personalizata. Stim cat de dificil este la inceput si cat de important este sa cunosti persoanele potrivite care sa iti vina in ajutor.

 

Costurile vor fi segmentate pentru fiecare serviciu in parte, astfel incat sa iti permita o gestionare mai usoara a acestora.