deluca-retail-agentie-consultanta-retail-fashion-afaceri-romania

Intr-o piata competitiva, unde brandurile mici se lupta pentru a-si face auzite vocile si pentru a-si atinge obiectivele comerciale, DeLUCA Retail se remarca prin experienta sa vasta de peste 15 ani in domeniu. DeLUCA Retail are o abordare unica de a privi ciclul de vanzare, avand o viziune de 360 de grade care acopera intregul spectru, de la retailerii si brandurile de top, pana la designeri si clientii finali. Aceasta perspectiva completa ne permite sa avem o intelegere profunda si sa vorbim aceeasi limba cu toate partiile implicate in procesul de vanzare.

Colaborand cu noi, beneficiati de o echipa dedicata de experti care va ofera cele mai bune sfaturi si strategii pentru a va consolida si extinde afacerea. Lucram alaturi de antreprenori si designeri talentati, pentru a le oferi suport in toate aspectele activitatilor lor comerciale, de la idei creative si strategii puternice, pana la implementarea acestora cu succes pe piata din Romania.

La DeLUCA Retail, ne adapam continuu la schimbarile si evolutiile din piata, gandind dincolo de metodele traditionale care poate au functionat foarte bine candva. Suntem o echipa dedicata si pasionata care lucreaza cu tine, nu pentru tine, pentru a-ti oferi cele mai bune solutii si pentru a-ti ajuta afacerea sa se dezvolte. Daca esti un retailer, un antreprenor creativ sau un designer talentat, pune-ti centura si bucura-te de aceasta calatorie de succes alaturi de noi!

MAGAZINELE VIITORULUI VOR FI DESPRE EXPERIENTE UNICE, DESCOPERIRI, ENTUZIASM SI DISTRACTIE.