DeLUCA Retail este singura agentie de consultanta strategica de la A la Z din Romania, specializata pe moda, lifestyle, beauty si home deco, care vine in sprijinul retailerilor omnichannel, brandurilor prezente deja pe piata, care isi doresc o strategie personalizata, o planificare mai eficienta , un management si o optimizare a vanzarilor din magazinele fizice si online. 
 

PENTRU RETAILERI

 
Oferim servicii de consultanta si managementul afacerii, precum si o adevarata intelegere a solutiilor de business omnichannel. Venim in ajutorul antreprenorilor care isi doresc o transformare in interiorul companiei care sa le atinga obiectivele dorite. 
 

PENTRU BRANDURI

 
Brandurilor deja lansate sau consacrate dar care nu performeaza la adevarata lor capacitate, le oferim perspectiva noastra in intelegerea pietei si identificarea factorilor care duc la impas. Suntem capabili sa distingem diferitele moduri in care consumatorul de astazi interactioneaza cu brandurile in toate etapele si sa le imbunatatim. 
 
 
La DeLUCA Retail ii ajutam pe clientii nostri sa evalueze si sa execute initiative strategice care sa le ofere rezultate tangibile.