DeLUCA Retail este singura agentie de consultanta strategica de la A la Z din Romania, specializata pe moda, lifestyle, beauty si home deco, care vine in sprijinul magazinelor mici si mijlocii, antreprenorilor aflati la inceput de drum si a brandurilor care isi doresc o strategie personalizata, o planificare eficienta , un management si o optimizare a vanzarilor offline si online. 
 

PENTRU RETAILERI

 
Atat pentru magazinele fizice cat si online, oferim servicii de consultanta si managementul afacerii, precum si o adevarata intelegere a solutiilor de business omnichannel. Venim in ajutorul magazinelor atat multibrand cat si monobrand in toate etapele de dezvoltare ale proiectului, de la concept la crearea unui brand, a unei amenajari optime a spatiului comercial, web design, strategie, project management si promovare. 
 

PENTRU BRANDURI

 
Brandurilor deja lansate sau consacrate, le oferim perspectiva noastra in intelegerea pietei si identitatea marcii. Suntem capabili sa distingem diferitele moduri in care consumatorul de astazi interactioneaza cu brandurile atat in spatii fizice, cat si online. Serviciile noastre se intind de la evaluarea business-ului actual la rebranding, strategie, dezvoltare, pozitionare, comunicare, marketing si pr.
 
 
La DeLUCA Retail ii ajutam pe clientii nostri sa evalueze si sa execute initiative strategice care sa le ofere rezultate tangibile.