Combinatia dintre gandirea inovatoare, experienta din domeniu si analiza de piata perceptiva ne permite sa identificam initiative care provoaca producerea conceptelor de comunicare creativa la un nivel extrem de competitiv. Marketingul nu mai este despre produsele pe care le fabrici sau le comercializezi, ci despre povestile pe care le spui.

 

Iti doresti sa generezi trafic si sa activezi vanzarile? Trebuie sa fii creativ si sa implici direct clientul. 

 

 

STRATEGIA DE MARKETING & SOCIAL MEDIA IN MAGAZINELE FIZICE SI ONLINE

 

CUSTOMER EXPERIENCE

 

PREZENTARI ALE BRANDULUI

 

CONCEPT CREATIV CAMPANIE

 

STYLING & SEDINTE FOTO

 

COMUNICARE & INFLUENCER PR

CUI SE ADRESEAZA?

  • Antreprenorilor care au o afacere in retail si ar dori ca cineva cu experienta in conducerea si dezvoltarea unui brand/magazin sa le ofere o strategie de marketing.
  • Proprietarilor de magazine online care au nevoie de concepte creative pentru bannere, continut site, texte add-uri, styling si sedinte foto de campanie&produs. 

CE PRESUPUNE?

  • Un plan personalizat in functie de nevoile afacerii, in format pdf si o propunere de buget; 
  • O intalnire de 2 ore pe zoom/saptamana cu proprietarul business-ului sau un membru al echipei de management;
  • Suport text si vizualuri cu toate informatiile; 
  • Prezenta fizica in locatie, in cazul sedintelor foto;
  • Asistenta nelimitata prin E-mail sau WhatsApp, in care vei primi raspunsuri la intrebari in termen de 24 de ore de la trimiterea lor de Luni pana Vineri.

CARE ESTE INVESTITIA?

In functie de nevoile tale dar si de buget iti vom face o oferta personalizata. Stim cat de dificil este la inceput si cat de important este sa cunosti persoanele potrivite care sa iti vina in ajutor.

 

Costurile vor fi segmentate pentru fiecare serviciu in parte, astfel incat sa iti permita o gestionare mai usoara a acestora.