Retailul omnichannel (pe mai multe canale) este o cerinta indispensabila pentru a reusi in industria de retail din ziua de astazi. La fel de important este sa ne asiguram ca experienta oferita de magazinele fizice este complementara cu cea a comertului electronic, si sa adaugam o nota de personalizare care sa le satisfaca pe deplin nevoile clientilor.

 

De fapt, nu este necesara o strategie digitala, ci mai degraba o strategie de business care sa ia in considerare noile realitati ale erei digitale. La DeLUCA Retail, ne concentram pe ceea ce vinzi, modul in care il prezinti si cui i se adreseaza, pentru a dezvolta o strategie care sa se adapteze acestui nou format.

 

Munca noastra acopera toate aspectele importante pentru a ajuta afacerea ta sa opereze cu succes intr-un mediu omnichannel, de la strategia de concept si pozitionarea brandului, la mixul de produse, merchandising si promovarea online. Indiferent de nevoile tale specifice, suntem pregatiti sa dezvoltam impreuna o strategie care sa duca la succesul afacerii tale in era digitala.

 

WEBSITE DESIGN 

 

AUDIT SITE & STRATEGIE DE OPTIMIZARE 

 

ELEMENTE GRAFICE DE DESIGN

 

STRATEGIE DE COMUNICARE

 

CAMPANII FACEBOOK 

CUI SE ADRESEAZA?

  • Antreprenorilor care au un magazin fizic sau care isi doresc sa inceapa unul online si au nevoie de o strategie eficienta .
  • Proprietarilor de magazine online care nu sunt multumiti de evolutia lor si au nevoie de un audit, optimizare sau un design nou.