Cu o cariera de 15 ani in vanzari si o afacere de succes in industria modei  – DON MEN, sunt mandra sa imi aduc abilitatile si experienta acumulate la DeLUCA Retail. Experienta mea in vanzari si in conducerea propriei afaceri m-a invatat cat de important este sa investesti in oameni si sa creezi o cultura de lucru pozitiva si motivanta.

In calitate de antreprenor, om de vanzari si consultant in retail, am avut privilegiul de a crea si de a creste un brand de moda de la zero, in timp ce am dezvoltat si un business omni-channel, un showroom de vanzari si un magazin online cu o rata ridicata de livrare la nivel national.

 

Mandria mea nu vine doar din succesul personal, ci si din capacitatea de a ajuta alti antreprenori sa isi dezvolte brandul si afacerea. Cu un focus ferm pe atentia la detalii si grija fata de clienti, am reusit sa construiesc si sa mentin relatii solide si de incredere cu clientii si partenerii mei.

 

Cred cu tarie ca cheia succesului in retail este relevanta. Este esential sa iti diferentiezi brandul de ceilalti concurenti si sa oferi o experienta memorabila clientilor tai. In acest sens, sunt aici sa te ajut sa iti dezvolti afacerea si sa iti crestem profitabilitatea.

 

Alaturi de o echipa de experti pasionati si experimentati, am creat un parteneriat care sprijina magazinele de la idee la profit. Misiunea noastra este sa acceleram cresterea afacerilor si sa transformam experienta consumatorilor, cu un focus deosebit pe satisfactia clientilor si pe succesul afacerii.

 

Succesul tau este si succesul nostru, si suntem dedicati sa te sprijinim in fiecare etapa a dezvoltarii tale, pentru a-ti asigura o afacere de succes, inovatoare si relevanta.

 

-Raluca LUCA

Retail.ro

DeLuca Retail, agenție de consultanță pentru companiile aflate la început de drum, vrea să lanseze un laborator de business

Cu o experiență de 15 ani în vânzări și 8 ani conducând propriul brand de fashion, Don Men, Raluca Luca a înființat DeLuca Retail, o companie de consultanță pentru companiile din retail. Agenția de consultanță își propune să lanseze propriul laborator de business, The Retail Lab, pentru companiile din retail și antreprenorii aflați la început de drum.

Retail.ro

DON MEN, brand de îmbrăcăminte pentru bărbați, lansează o nouă colecție de haine și pantofi în 2022.

Raluca Luca a fondat brandul DON MEN în urmă cu opt ani din dorința de a crea haine pentru bărbați cu o croială perfectă la prețuri accesibile. Brandul va lansa o nouă colecție de haine în toamna anului 2022 și o nouă colecție de pantofi. În plus, compania ia în calcul creșteri de 10% ale prețurilor produselor, având în vedere că materiile prime au înregistrat scumpiri cu până la 30-40%.