Cu o experienta de 15 ani in vanzari si 8 ani conducand propriul brand de fashion- DON MEN, Raluca Luca isi aduce toata experienta acumulata, viziunea creativa si reteaua de profesionisti formata de-a lungul timpului la DeLUCA Retail. 

 
 

Serial entrepreneur, consultant in retail si designer de interior, Raluca a reusit sa creasca un brand de fashion de la zero, un business omni-channel de succes, atat offline cat si online, un showroom de vanzari si un magazin online care livreaza mii de colete in toata tara. In acelasi timp ajuta si alti antreprenori sa isi dezvolte brand-ul, fara artificii sau bugete mari de marketing, ci doar prin atentie la detalii si grija fata de clienti. 

 

“Ce am invatat eu in acesti ani de cand fac retail este ca trebuie sa fii relevant, cu alte cuvinte sa fii altfel decat concurentii tai. Ramai relevant pentru clientii tai si ei vor reveni mereu.


Daca iti doresti sa incepi o afacere, sa iti dezvolti brandul si sa ai profit, sunt aici ca sa te ajut. Si, pentru ca doi sau mai multi „experti” sunt mai buni decat unul singur, am facut echipa cu oameni pasionati din domeniu si impreuna sustinem magazinele de la idee la profit. 


Misiunea noastra este sa acceleram cresterea si sa transformam experienta consumatorului. Succesul tau este si succesul nostru.“


-Raluca

Retail.ro

DeLuca Retail, agenție de consultanță pentru companiile aflate la început de drum, vrea să lanseze un laborator de business

Cu o experiență de 15 ani în vânzări și 8 ani conducând propriul brand de fashion, Don Men, Raluca Luca a înființat DeLuca Retail, o companie de consultanță pentru companiile din retail. Agenția de consultanță își propune să lanseze propriul laborator de business, The Retail Lab, pentru companiile din retail și antreprenorii aflați la început de drum.

Retail.ro

DON MEN, brand de îmbrăcăminte pentru bărbați, lansează o nouă colecție de haine și pantofi în 2022.

Raluca Luca a fondat brandul DON MEN în urmă cu opt ani din dorința de a crea haine pentru bărbați cu o croială perfectă la prețuri accesibile. Brandul va lansa o nouă colecție de haine în toamna anului 2022 și o nouă colecție de pantofi. În plus, compania ia în calcul creșteri de 10% ale prețurilor produselor, având în vedere că materiile prime au înregistrat scumpiri cu până la 30-40%.