La DeLUCA Retail, intelegem ca identitatea brandului si personalizarea spatiului joaca un rol esential in crearea celor mai atractive magazine. Prin urmare, propunem solutii de design interior specifice pentru spatiile de retail pentru ca un magazin nu are ca scop „sa arate” ci sa vanda, sa te faca sa intri intr-un spatiu care te inspira si te convinge sa cumperi. Magazinul tau poate sa arate uimitor dar daca nu este conceput pentru vanzare este inutil.

 

 

Avem experienta in design-ul interior de spatii comerciale care au la baza strategia brandului si experienta consumatorului. Punem pasiune in realizarea de medii uimitoare in care clientii sa cumpere, sa se simta rasfatati, sa se distreze si sa revina. 

 

BRAND VISION BOARD

 

DISPLAY DESIGN

 

DESIGN VITRINA

 

DESIGN MAGAZIN

 

VISUAL MERCHANDISING

CUI SE ADRESEAZA?

  • Antreprenorilor care vor sa isi deschida un magazin fizic si ar dori ca un un designer de interior cu experienta in retail sa le inteleaga business-ul si sa le creeze un spatiu personalizat care sa le maximizeze vanzarile. 
  • Proprietarilor de magazine care nu sunt multumiti de fluxul de vanzari si au nevoie de o schimbare in amenajarea spatiului, a vitrinei sau a zonei de garderoba.

CE PRESUPUNE?

  • Consultanta in stabilirea unor directii in design bazate pe conceptul magazinului, publicul tinta si branding. 
  • Prezentarea a 3 planse diferite (mood boards), pentru determinarea stilului interior, cu variante pentru alegerea culorilor, texturilor si amenajarea mobilei. 
  • Realizarea de schite conceptuale in format 3D cu definirea si compartimentarea spatiului interior(4 unghiuri/incapere si maxim 2 modificari).