Pentru ca stim cat este de dificil la inceput sa iti formezi o echipa puternica care sa iti reprezinte cu succes brandul si sa iti transmita corect valorile, venim in ajutorul tau prin organizarea de traininguri specifice prin care ne dorim sa transmitem know how-ul nostru, tehnicile, pasiunea si motivatia necesara pentru a avea succes.

 

Suntem de parere ca nu experienta este cea mai importanta pentru un om de vanzari ci dedicarea, comunicarea si empatia… iar aceste lucruri se invata. Un sfat? Cauta oameni frumosi la suflet iar de restul ne ocupam noi.  

 

TRAINING DE VANZARI PENTRU ECHIPA

 

LEADERSHIP TRAINING PENTRU MANAGERI

 

CUSTOMER EXPERIENCE TRAINING

 

PUBLIC SPEAKING

CUI SE ADRESEAZA?

Antreprenorilor care conduc companii de retail si ar dori ca un consultant cu experienta in domeniu sa ofere sfaturi, tehnici si proceduri echipei de vanzari despre cum sa performeze in viitor.

CE PRESUPUNE?

  • Sedinte de consultanta si coaching de echipa, online sau in locatie. Durata – 4 ore/zi, cu o pauza de 20 minute.
  • Materiale de curs. 

CARE ESTE INVESTITIA?

Investitia minima pentru un training de echipa (maxim 10 persoane) este de 500 Euro. In functie de cerintele si obiectivul fiecarui client vom transmite o oferta personalizata. Costul de deplasare si cazare, daca intalnirea are loc in afara Bucurestiului, va fi adaugat separat.